Ove nedelje 4 premijere u Kupina bioskopu

Izvor: RadioCity.rs, 22.Okt.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove nedelje 4 premijere u "Kupina" bioskopu

"Let's Be Cops" Dva najbolja prijatelja odlučuju da se kostimiraju u policajce na maskenbal žurci koja je organizovana u njihovom komšiluku. Odjednom postaju senzacija! Shvataju da im te uloge savršeno odgovaraju i u stvarnosti i nastavljaju da vode živote kostimirani u pandure. Međutim, kada ovi novopečeni „heroji” shvate da takav život nije nimalo lak i odjednom budu okruženi kriminalcima, gangsterima i korumpiranim detektivima, shvataju da će morati svoje policijske značke da ostave >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << malo po strani.


"Bes" U aprilu 1945. saveznici vode završne bitke na evropskom tlu. Narednik Vordedi (Brad Pitt) upravlja Šerman tenkom sa petočlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava da se probije preko neprijateljskih linija do srca nacističke Nemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učiniće sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.


"Dečko mrav" Nakon što ga je ujeo mrav, dvanestogodišnji dečak Pele dobija super moći. Uz pomoć zaljubljenika u stripove Vihema, Pele stvara tajni identitet – postaje superheroj Dečkomrav. Kada strašni zlikovac pod imenom Muva napadne malu zajednicu u kojoj Pele živi, Dečkomrav mora da odgovori na pretnju.


"Pčelica Maja" Kad Kraljevski matični mleč bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava. Posle dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spreči rat između pčela i osa u poslednjem trenutku i uspeće da dokaže da je kraljičin pohlepni savetnik kriv za sve.



Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Bes: Novi film Breda Pita u bioskopima

Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Okt.2014, 14:31

Na repertoarima beogradskih bioskopa od danas je i „Bes“ (Fury), sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi. Reditelj i scenarista Dejvid Ajer prikazao je svu surovost poslednjih dana II svetskog rata. U aprilu 1945. saveznici vode završne bitke na evropskom tlu. .. Više.. The post Bes: Novi film Breda Pita...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.