Otvaranje Kardiohirurgije  planirano za 24. novembar

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Okt.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Kardiohirurgije planirano za 24. novembar

Novoizgrađena zgrada Klinike za kardiohirurgiju u niškom KC-u, zvanično bi trebalo da bude otvorena 24.novembra, izjavio je je direktor centra prof. dr Zoran Radovanović.

Zoran Radovanović ističe da je klinika kompletno opremljena i da se poslednje pripreme bliže kraju i da se još čeka upotrebna dozvola.

Ovo će biti jedna od najmodernijih opremljenih klinika te vrste u ovom delu Balkana, a u planu je da u početku na klinici operišu lekarski timovi iz KC Srbije, dok će niški hirurzi asistirati i usavršavati svoje znanje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Otvaranje Klinike za kardiohirurgiju 24.novembra?

Izvor: juGmedia, 01.Nov.2014, 11:57

NIŠ – Otvaranje Klinike za kardiohirurgiju, koja je počela da se gradi pre četiri godine, zakazano je za 24. novembar..Direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović izjavio je da će sa danom otvaranja Klinika raditi punim kapacitetom...Operacije na otvorenom srcu obavljaće u pčetku tim lekara...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.