Održana sednica gradskog veća (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Maj.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana sednica gradskog veća (VIDEO)

Gradsko veće održalo je sednicu na kojoj je između ostalog usvojilo rešenje o utvrđivanju predloga odluke o modelu i metodu privatizacije Niške televizije.
Rešenjem o utvrđivanju predloga odluke o modelu i metodu privatizacije Niške televizije koje je usvojeno na sednici gradskog veća definišu se tok privatizacije koji podrazumeva javno nadmetanje, kao i otpis potraživanja potencijalnom vlasniku.
Osim ovoga, na sednici se razmatralo i o raspisivanju međunarodnog javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << poziva za davanje koncesije za izgradnju i upravljanje Regionilnalnom deponijom koja će biti napravljena na lokaciji Keleš u Doljevcu. Izgradnjom nove i sanacijom stare deponije rešili bi se problemi meštana Belotinca i okolnih sela koji bi dobili pijaću vodu dok bi kanal kojim prolaze otpadne vode sa deponije bio izmešten sa njihove teritorije.
Gradsko veće usvojilo je i Rešenje o davanju saglasnosti na nacrte ugovora o zaduživanju kod poslovnih banaka. Za refinansiranje postojećih kredita grad će od dve banke uzeti kredite po povoljnijim uslovima. Ukupna vrednost ova dva kredita je oko 5 miliona evra. Prema Perišićevim rečima informacije o ovim ugovorima biće javno objavljene.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traži se koncesionar za Regionalni centar Keleš

Izvor: Akter, 04.Maj.2015

Veće Grada Niša odobrilo je većeras raspisivanje međunarodnog tendera za davanje koncesije za izgradnju Regionalnog centra "Keleš" za upravljanje otpadom..Saglasnost Gradskog veća omogućiće Regionalnoj razvojnoj agenciji Jug (RRA Jug) da u narednih 15 dana raspiše međunarodni tender i da ga,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.