Odbojkaši gostuju “fenjerašu”

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši gostuju “fenjerašu”

Neugodan meč koji su u prvom delu sezone odigrali odbojkaši Niša protiv Jedinstva koje je na poslednjoj poziciji, signal je da se protivnik nikada ne potcenjuje, pa će sa tim iskustvom odigrati utakmicu 12. kola Superlige, koja će se odigrati u subotu, 21. januara od 19 sati u Staroj Pazovi.

Za gostujući sastav neće nastupiti kapiten Predrag Pržić koji će zbog povrede odsustvovati još par nedelja. U taboru Nišlija smatraju da pozicija na kojoj se Jedinstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nalazi svakako ne odražava njihov kvalitet.

Po igračkom kadru koje imaju, mnogo je kvalitetnija ekipa nego što to pokazuje mesto na kome se nalaze. Imali su problema sa terminima, treninzima, ali imaju dosta iskusnih igrača koji su sigurno zajedno vežbali. Očekuje nas jedno teško gostovanje jer imaju veći kvalitet i od Partizana, Kleka, Ljiga - kaže trener niških odbojkaša Dragan Svetozarević.

Nišlije u Pazovu putuju nakon serije od 3 poraza i to od Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine i nalaze se na 6. poziciji, pa je svakako cilj zabeležiti pobedu koja će vratiti samopouzdanje igračima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.