Obijena ambulanta u Duvaništu

Izvor: NiskeVesti.rs, 01.Jul.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijena ambulanta u Duvaništu

Ambulanta u Duvaništu obijena je tokom noći ili rano ujutru, ali se još ne zna šta je odatle ukradeno. Razbojnik ili razbojnici upali su preko krova i srušili knauf ploče iznad hodnika ambulante. Za sobom su ostavili popriličan nered.

Prvi radnici u ambulantu su stigli oko 6,30. Zatekli su veliki lom, ali u prvi mah nisu pomislili da je u pitanju razbojništvo, već da se ambulanta sprema za krečenje.
Međutim izgleda da su lopovi pretekli majstore. TV Zona Plus nezvanično saznaje da su pobegli kroz sporedna vrata na pedijatriji i da apoteka koja je u sklopu ambulante nije obijena.
Opširnije na TV Zona Plus

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Obijena ambulanta u Duvanišu, ništa nije odnešeno?

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jul.2016

Kako je objavila TV Zona plus iz Niša, ambulanta u niškom naselju Duvaništu obijena je tokom noći ili rano ujutru, ali se još ne zna šta je odatle ukradeno. Ostaje nejasno zašto je neko obijo ambulantu, a da ništa nije odneo i zašto ostali mediji nisu obavešteni?..Kako dalje TV Zona plus prenosi,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.