OVO JE MILOŠ, HEROJ O KOJEM PRIČA CELA SRBIJA: I patrijarh Irinej je čuo da sam SVEŠTENIKU vratio 5.500 evra koje je izgubio!

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Feb.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MILOŠ, HEROJ O KOJEM PRIČA CELA SRBIJA: I patrijarh Irinej je čuo da sam SVEŠTENIKU vratio 5.500 evra koje je izgubio!

- Nisam hteo da uzmem te pare od bolesne dece. Ipak, rekli su mi da je to njihova donacija, a ne novac koji je neko sakupljao - ispričao je Miloš

Miloš Veličković (26) oduševio je celu Srbiju, zbog svog poštenog čina – kada je kao radnik benzinske pumpe kod Paraćina, na auto-putu Beograd-Niš, svešteniku vratio neverovatnih 5.500 evra koje je ovaj izgubio!
Ovaj poštenjačina za Telegraf kaže da nijedne sekunde nije razmišljao da novac zadrži.
– Bilo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je krivo da svešteno lice izgubi tolike pare. Čim sam shvatio da su njegovi evri ostali kod nas, odmah sam pozvao poslovođu i policiju. Sve smo uradili prema proceduri i uskoro su bile alarmirane policija, saobraćajna policija i Komercijalna banka (jer je sveštenik plaćao čekovnim karticama) – ispričao je heroj Miloš i dodao da je vest o njemu i pronađenom novcu čuo čak i patrijarh srpski Irinej.
Opširnije na Telegraf.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.