Novi trijumf Staše Gejo

Izvor: NTV.rs, 24.Jul.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trijumf Staše Gejo

Članica niškog PAEK-a, Staša Gejo, još jednom je dokazala da je najbolja mlada takmičarka u sportskom penjanju u Evropi. Sedamnaestogodišnja Nišlijka je osvojila zlatnu medalju na Evropskom juniorskom kupu u Francuskoj. .U finalno takmicenje Staša je ušla kao četvrta,ali to je nije sprečilo da na kraju trijumfuje. Naredni nastup imaće sredinom avgusta u Austriji..
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Nišlijka pobedila na evropskom kupu u Francuskoj

Izvor: RTS, 24.Jul.2014

Reprezentativka Srbije, sedamnaestogodišnja Nišlijka Staša Gejo ostvarila je u Francuskoj svoju prvu pobedu na ovogodišnjim kup takmičenjima u sportskom penjanju. ..Staša Gejo iz Niša pobedila je na Evropskom kupu u sportskom penjanju u disciplini boulder, u francuskom gradu Laržentjeru...Sedamnaestogodišnja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.