Novi 3D spektakl u bioskopu Kupina

Izvor: RadioCity.rs, 18.Dec.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi 3D spektakl u bioskopu "Kupina"

"Egzodus: Bogovi i kraljevi" Mojsije izvodi Jevreje iz Egipta na slobodu u obećanu zemlju, nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta. Poznatom holivudskom reditelju Ridliju Skotu je bilo bitno da prikaže manje poznate detalje iz žibota Mojsija i Ramzesa II. Film je sniman u Španiji, Maroku i Engleskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs <<
"Peddington" (sinhronizovano) Ekranizaciju kultne engleske serije slikovnica za decu predškolskog uzrasta, čiji je glavni lik meda koji više od pet decenija oduševljava decu širom sveta. Simpatični Pedington je već godinama klasični lik dečje književnosti. Ovaj peruanski medvedić svoje londonske avanture započinje kada se nađe sam i izgubljen na stanici Pedington. Aii, sreća će mu se osmehnuti kada ga pronađe porodicy Braun.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Film: „Meda Pedington“ u bioskopima

Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Dec.2014

U bioskopima se od danas prikazuje igrano-animirani film „Meda Pedington“ (Paddington). Film je sinhronizovan. Producent serijala Hari Poter predstavio je novi hit projekat – ekranizaciju kultne engleske serije slikovnica za decu predškolskog uzrasta. Glavni lik je meda Pedington koji više .....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.