Nova cena karata za Provetravanje

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova cena karata za "Provetravanje"

Karte za festival "Provetravanje", koji će se održati u niškoj Tvrđavi, 6. septembra, od danas su u prodaji po promotivnoj ceni od 400 dinara, jer je prvi kontingent karata od 300 dinara rasprodat.

Na ovom jednodnevnom festivalu ove godine nastupaju sastavi “Plejboj", "Darkvud Dab", "Obojeni program" i "Kanda, Kodža i Nebojša".

Prema rečima organizatora, ovaj festival drugu godinu zaredom nastavlja svoju misiju osvežavanja kulturnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prostora u ovom gradu.

Karte se mogu kupiti u radnjama "Vintage Shop", "Music House", "Energy Music Shop", "Happy House", "Vilin Grad", "Oscar caffe", "Hedonist caffe", "Gigs Tix – Corner shop", "Knjižara Vulkan", i na svim prodajnim mestima "Eventima": knjižare "Indigo", "Delfi", "Lasta", "Big Star", "Travego", "Mladinska knjiga", "Fun Travel", i  "Alti Win Win Niš".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nova cena karata za "Provetravanje"

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2014

Karte za festival "Provetravanje", koji će se održati u niškoj Tvrđavi, 6. septembra, od danas su u prodaji po ceni od 400 dinara, jer je prvi kontingent karata od 300 dinara rasprodat. 

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.