Izvor: RTV 5, 29.Apr.2012, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Srbija predstavila kandidate (video)

Kandidati Nove Srbije za predsednike niških gradskih opština Crveni Krst i Pantelej su Vladica Djurdjanović i Bojan Avramović.
"Ja nikad nisam voleo da držim govore, niti sam ljude cenio po načinu na koji se izražavaju. Ja poštujem rad i disciplinu, to tražim od sebe i od svojih saradnika, tako će biti u opštini Crveni krst kada osvojimo vlast", kaže Vladica Djurdjanović, NS – Crveni Krst.
"Šta ćemo mi raditi od toga 7. maja – menjaćemo sve u ovom gradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << sve u svim opštinama. Sve mora ispočetka, inače da se pakujemo i da vidimo koja to zemlja hoće da primi ove azilante", rekao je Bojan Avramović, NS – Pantelej.
Na završnoj konvenciji u sali Simfonijskog orkestra u Nišu, predstavljen je i poslanički kandidat Nove Srbije, Dejan Rajčić.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.