Nišlije kupuju svoju, Nišku televiziju?

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2015, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije kupuju svoju, Nišku televiziju?

Inicijativu za kupovinu Niške televizije od strane građana, koju je sociolog Đokica Jovanović najavio u emisiji “Dobar dan” mnogi građani bi, kažu podržali jer smatraju da ovaj deo Srbije treba da ima svoj regionalni medijski servis.

Sociolog Đokica Jovanović koji je jedan od organizatora akcije za smanjenje cene grejanja i formiranja Udruženja Skupština stanara, u emisiji Dobar dan najavio je iniciranje još jedne akcije. Radi se o kupovini Niške televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << od strane građana kako bi sačuvali svoj javni medijski servis odnosno Nišku televiziju.

Da slično misle i ostali građani i sami smo se uverili. Većina njih kaže da bi incicijativu za kupovinu Niške televizije podržala.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.