Niš bogatiji za 26 novih doktora nauka

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Okt.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš bogatiji za 26 novih doktora nauka

Univerzitet u Nišu dobio je 26 novih doktora nauka, sa 7 ovdašnjih fakulteta. Na način kako dolikuje, promovisao ih je rektor prof.dr Dragan Antić i istakao da je to veliki doprinos zajednici.

Na najviši naučni stepen promovisani su kandidati sa Elektronskog, Medicinskog, Tehnološkog, Građevinsko-arhitektonskog, Fakulteta zaštite na radu, Ekonomskog i Filozofskog Fakulteta.

Inače na niškom Univerzitetu, u toku je zajednički konkurs za upis studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na prvu godinu programa doktorskih akademskih studija za školsku 2014-2015.godinu. Prijavljivanje za ovaj konkurs traje do kraja oktobra.

Prema podacima Svetskog ekonomskog foruma u svetu inače živi oko 5000 doktora nauka iz Srbije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.