Niš: Određen pritvor zatvorskom čuvaru zbog mita

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Dec.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Određen pritvor zatvorskom čuvaru zbog mita

Zaposlenom, u Službi za obezbeđenje Kazneno-popravnog zavoda u Nišu T. D. koji je radio u zatvoru u Pirotu, Viši javni tužilac odredio je pritvor do 30 dana zbog osnovane sumnje da je primao mito.

Osumnjičeni, koji je radio kao pripadnik obezbeđenja u Odseku pritvora KPZ "Niš" u Pirotu, "udaljen je sa rada do okončanja disciplinskog postupka, a zbog teže povrede dužnosti", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je priveden juče na osnovu prikupljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << podataka u dvomesečnom trajanju pripadnika Službe obezbeđenja KPZ Niš u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave u Nišu, dodaju iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Upravnik KPZ Niš Aleksandar Grbović rekao je "da ni jednom pojedincu neće biti dozvoljeno da zloupotrebljava državne institucije i svaka povreda prava i dužnosti biće, kao i do sada, sankcionisana", navodi se u saopštenju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.