Nastavlja se potraga za muškarcem nestalim na Badnji dan

Izvor: RadioCity.rs, 10.Jan.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se potraga za muškarcem nestalim na Badnji dan

Za mladićem koji je nestao u ataru niškog sela Hum proteklog petka, kada je sa još trojicom Nišlija krenuo po badnjak, još uvek tragaju pripadnici Sektora za vanredne situacije, policije i Žandarmerije. Kako prenose mediji, reč je o 32-godišnjem Nenadu Radiću iz Gonjeg Komrena.
„Tri osobe čiji je nestanak rano ujutru u petak, 6. januara, prijavljen policiji u Nišu bezbedno su se vratile kući. Pripadnici MUP-a i SVS-a su odmah po prijavi preduzeli sve potrebne mere u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << njihovog pronalaska. Policija intenzivno traga za još jednom osobom koja je zajedno sa tri pronađene osobe krenula po badnjak u okolini Niša“, navodi se u saopštenju policije.
Pretražuje se okolina sela Hum i Gornji Komren gde se grupa mladića i bila zavejana na Badnji dan.

Proglašena vanredna situacija | Peti ledeni dan u Srbiji. Na jugu Srbije je i dalje na snazi crveni meteoalarm. Vanredna situacija proglašena je na teritoriji jedanaest opština u zemlji, a najteže je u onim koje se nalaze na jugu, jugozapadu i jugoistoku Srbije. Problemi su najveći u Raškom, Zlatiborskom, Nišavskom, Topličkom i Pčinjskom upravnom okrugu.

U Sektoru za vanredne situacije apeluju na sve koji su krenuli ili koji planiraju da krenu na put, da vožnju usklade sa uslovima i stanjem puteva, drže bezbedno rastojanje od susednih vozila, ne kreću na put bez adekvatne zimske opreme, poštuju vertikalnu i horizontalnu saobraćajnu signalizaciju i uputstva nadležnih službi.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.