Nakon svađe, mačetom povredio Nišliju

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Okt.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon svađe, mačetom povredio Nišliju

Kako je saopštila PU Niš, policija je uhapsila J.Š. iz Niša, starog 46 godina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Efikasnom akcijom policije osumnjičeni je savladan i uhapšen, nakon što je posle verbalne rasprave, mačetom naneo povrede jednom Nišliji (54).

J.Š je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu..

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niš: Mačetom ranio muškarca

Izvor: B92, 28.Okt.2016

Niš -- Policija u Nišu uhapsila je J.Š. (46) iz Niša zbog sumnje da je posle svađe mačetom ranio sugrađanina (54), saopštio je MUP Srbije...Kako se navodi, J.Š. je ubrzo savladan i uhapšen...Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.