Najnovija vest: Vanredna konferencija za novinare povodom slučaja otpuštene radnice Jure obelele od karcinoma

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Dec.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovija vest: Vanredna konferencija za novinare povodom slučaja otpuštene radnice Jure obelele od karcinoma

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović, zakazao je vanrednu konferenciju za novinare za 14 časova, na kojoj će biti reč o slučaju Violete Petrović, zaposlene u "Juri", koja je 30. novembra dobila otkaz u kompaniji Jura, iako je bila na bolovanju zbog operacije karcinoma dojke.

Konferenciji, na kojoj će biti izneto rešenje ovog slučaja, će prisustvovati gradonačelnik Bulatović, načelnica Inspekcije rada Milica Kitanović Ljujić i Violeta Petrović, obolela radnica "Jure".

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Violeti Petrović produžen ugovor u Juri nakon intervencije gradonačelnika Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Dec.2016

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Nišu, gradonačelnik Darko Bulatović saopštio je da će Violeti Petrović, obeleloj od karcinoma dojke, biti produžen ugovor o radu...Violeta Petrović, zaposlena u "Juri", je 30. novembra dobila otkaz u kompaniji, iako je bila na bolovanju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.