NPS:” Niš nema nikakvu perspektivu” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Jul.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NPS:” Niš nema nikakvu perspektivu” (VIDEO)

“Bežanje mladih iz zemlje, samoubistva i najplaćeniji političari, to je slika grada Niša.Republika gazi po jugu Srbije, posle Vagonke i Lokomotive, koje su potezom pera otišle u stečaj iako dobro posluju, i Privredno društvo Jugoistok takođe se gasi. Niš nema nikakvu perspektivu. Od prvog septembra kreću otpuštanja radnika u administraciji, ništa bolje nije ni u privatnom sektoru koji ne može da izdrži namete države. Bez desetak velikih investicija ovaj grad ne može da krene >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << napred”, istakao je Branislav Jovanović na konferenciji za novinare Narodnog pokreta Srbije I Zajedno za Srbiju.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Jovanović: Grad doveli do propasti preplaćeni funkcioneri

Izvor: juGmedia, 04.Jul.2015

Profesor Jovan Živković (ZZS) kaže da ulazimo u jedan autoritarni period kada ne smemo ni da kažemo da je nešto poskupelo...NIŠ – Slika Niša ovih dana su samoubistva, bežanje mladih ljudi iz grada i najplaćeniji političari“, kaže lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu, Branislav Jovanović...„Niš...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.