NPS:”Apelujemo da gradska vlast završi započete građevinske radove” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Jul.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NPS:”Apelujemo da gradska vlast završi započete građevinske radove” (VIDEO)

Niški odbor Narodnog Pokreta Srbije apeluje na gradsku vlast da okonča započete radove na izgradnji Somborskog Bulevara i Osnovne škole “Mika Antić”.
Što se tiče završetka prve faze Somborskog Bulevara, preostalo je stavljanje drugog asfaltnog sloja na deo koji se naslanja na Bulevar Medijanu, odnosno na takozvanu Matejevačku petlju, podseća Narodni pokret Srbije. Oni apeluju na gradsku vlast, da u potpunosti okonča izgradnju ovog Bulevara.
Narodni pokret Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << insistira i na završetku investicija u Osnovnoj školi “Mika Antić”.
Zahvaljujući ovakvim apelima, podseća Jovanović, aktuelna gradska vlast se konačno uhvatila u koštac sa završetkom ambulante u Niškoj Banji i obdaništa u naselju Nikola Tesla. Ovih dana, počela je da završava i izgradnju kružnog toka na raskrscnici Bulevara Petra Aranđelovića i ulice Bubanjskih heroja, zaraslog u travu, koji je inače, pre njihovog dolaska na vlast, bio sagrađen 70 odsto.
NPS:”Apelujemo da gradska vlast završi započete građevinske radove”

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.