NESREĆA na pružnom prelazu, stradala ženska osoba (FOTO)

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Okt.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA na pružnom prelazu, stradala ženska osoba (FOTO)

Na pružnom prelazu kod Mašinske škole smrtno je stradala ženska osoba, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš. Nesreća se dogodila oko 15 sati i 20 minuta, a izazvala je i totalni kolaps  u saobraćaju.

 Kako Niške Vesti saznaju, saobraćajna policija pokušava da reguliše saobraćaj i preusmerava vozila sa mesta nesreće dok je uviđaj u toku, međutim kolona vozila stoji i proteže se čak do centra grada.
Iz Policijske uprave Niš  potvrdili su da je život izgubila ženska osoba, a nezvanično saznajemo da je u pitanju mlađa ženska osoba. Okolnosti nesreće i identitet stradale se utvrđuju. Uskoro više informacija.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.