Izvor: Beta, 13.Jan.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metro keš end keri otvara novi objekat u Beogradu

BEOGRAD, 13. januara 2010. (Beta) - Trgovinska kompanija "Metro keš end keri" objavila je danas da je za pet godina poslovanja u Srbiju uložila 100 miliona evra i najavila da će u 2010. godini u Beogradu otvoriti još jedan novi objekat.

Predsednica Upravnog odbora kompanije "Metro keš end keri" u Srbiji Veronika Punčeva rekla je da će to biti treći trgovinski objekat u Beogradu.

Ona je rekla da ta kompanija sada ima pet objekata u Srbiji, dva u Beogradu i po jedan u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, dodajući da je plan da se otvore objekti u celoj Srbiji.

Punčeva je kazala da preliminarni rezultati poslovanje iz 2009. pokazuju da je "Metro keš end keri", bez obzira na ekonomsku krizu, ostvario rast prometa u Srbiji. "Vrlo smo zadovoljni poslovanjem u Srbiji u 2009, a preliminarni rezultati pokazuju da je ostvaren rast, što nije slučaj sa drugim zemljama gde posluje 'Metro'", rekla je Punčeva.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.