Kupanje na Čairu sredinom juna, karte skuplje

Izvor: NiskeVesti.rs, 31.Maj.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupanje na "Čairu" sredinom juna, karte skuplje

Kupališna sezona na otvorenim bazenima "Čair" počeće najverovatnije sredinom juna, a cena ulaznice biće 300 dinara za odrasle i 100 dinara za decu, rekao je direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić. Zatvoreni bazeni neće raditi od sredine juna do sredine avgusta zbog nastavka rekonstrukcije, dodaje.

 

Kupališna sezona će ove godine početi sa zakašnjenjem jer su radovi na akva parku odloženi zbog kiše koja je padala 12 dana.
"Problematični >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << su bili radovi na kuli za tobogane gde je bilo neophodno elektrovarenje i bilo je opasno da se to radi po kiši. Takođe su nedelju dana kasnili izvođači radova", kaže Perić.
Tobogani bi trebalo da budu završeni za nekoliko dana, a ceo akva park do 10. juna. Onda sledi komisijska kontorla, a čim bazen dobije dozvolu, počinje sa radom.

"Izvođači radova pripremili su svu dokumentaciju i trebalo bi brzo da dobijemo dozvolu i do sredine juna otvorimo bazen za kupače", dodaje Perić.
Trenutno se na zatvorenom delu rekonstruiše portal, a ti radovi bi trebalo da budu završeni za 12 dana, dodaje. Kada portal bude završen počinje peskarenje i farbanje čeličnih konstrukcija iznad bazena, zbog čega će morati da isprazne vodu iz svih zatvorenih bazena, objašnjava.

Istovremeno će se raditi još jedna komora iznad bazena, koja služi za održavanje klime i izvlačenje vlage i hlora.
"Sve selimo na spoljnje bazene. Klubovi će trenirati do 11 sati prepodne, a posetioci će moći da se kupaju od 12 do 19 sati", kaže direktor "Čaira".
Kako pojašnjava, karte za odrasle su poskupele zbog finansijskih poteškoća nastalih oko angažovanja radnika na izgradnji novog akva park bazena.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.