Izvor: RTV 5, 19.Okt.2012, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantinova stipendija za studente (video)

U susret obeležavanju 1700 godina od donošenja Milanskog edikta, pokrenuta je Kontantinova stipendija, za 13 najboljih studenata Univerziteta u Nišu. Pokrovitelj stipendije je kompanija Filip Moris. Iznos stipendije je 230 hiljada dinara na godišnjem novou, a isplaćivaće se tromesečno. Osim uspeha na studijama, za dobijnje stipendije važno je i da studenti rade na idejnim projektima koji su vezani za Konstantina Velikog.
Kao svojevrsna zahvalnost zbog aktivnog uključivanja u pripremu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << važnog jubileja, gradonačelnik Zoran Perišić imenovao  je generalnog direktora Filip Morisa, Pola Rajlija, za člana Saveta za obeležavanje 1700 godina od donošenja Milanskog edikta.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.