Koncert i aukcija fotografija za lečenje studenta Srđana

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert i aukcija fotografija za lečenje studenta Srđana

Ljudi koji žele da pomognu studentu novinarstva i muzičaru Srđanu Mitiću iz Niša, kome je potreban novac za lečenje multiple skleroze, mogu to učiniti 26. maja od 16 sati na aukciji fotografija na Filozofskom, kao i dan kasnije na humanitarnom koncertu u Muzičkoj školi.

Tako će nakon nedavno održane humanitarne svirke za Srđana, danas u 16 sati u amfiteatru 21 Filozofskog fakulteta biti održana aukcija studentskih fotografija.

Početna cena svih fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biće 100 dinara, a sav novac će biti uplaćen na račun kolege sa novinarstva - kažu iz Saveza studenata Filozofskog fakulteta.

Dan kasnije, 26. maja od 19 sati, u Muzičkoj školi biće održan i koncert svršene studentkinje solo pevanja i soprana Marijane Davinić,i pijanistkinje Jovane Dodić, gde će zainteresovani moći da daju prilog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.