Jesenje ili Mitrovske zadušnice u subotu

Izvor: RadioCity.rs, 31.Okt.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenje ili Mitrovske zadušnice u subotu

U subotu neće biti dozvoljen ulazak motornim vozilima u kompleks Novog groblja, osim za vozila na kojima stoji posebna oznaka - nalepnica, za prevoz osoba sa invaliditetom.
U krugu Novog groblja, JKP"Gorica", organizovaće besplatan prevoz svojim vozilima za stara i teško pokretna lica. Iz ovog preduzeća ponovo apeluju na građane da na grobnom mestu ne ostavljaju hranu i upaljene sveće. Kompleks Novog groblja biće otvoren od 07:00 - 19:00 sati.
Povećan broj autobusa na >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << linijama ka Novom groblju 
Zbog održavanja verskog praznika „Zadušnice“ i povećanih zahteva za prevoz ka Novom Groblju, na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra - Novo Groblje sa 6 vozila koja će na 7 minuta saobraćati u periodu od 6 ujutru do 16 sati popodne.
U istom vremenskom periodu prevoz na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka biće pojačan sa još jednim vozilom, pa će na toj liniji saobraćati 4 vozila na svakih 19 minuta.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.