Izvršitelji smatraju da im je ugrožena bezbednost (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 27.Apr.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršitelji smatraju da im je ugrožena bezbednost (VIDEO)

“U postupku izvrsenja, prilikom prodaje kuće porodice Panajotov na licitaciji i izvršenja u niškoj štampariji “Vuk Karadžić“, nije bilo nikakvih propusta“, tvrde izvršitelji Miodrag Grujović i Miljan Trajković. S druge strane, advokat Panajotovih i dalje tvrdi da je postupak izvršenja u Pasi poljani sproveden na nezakoniti način.
Slučaj porodice Panajotov mediji su hteli da predstave kao senzaciju, tvrde oba izvršitelja. Zbog toga im je kako kažu ugrožena bezbednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << iako su ceo postupak sproveli po Zakonu.
Umesto prodaje kuće na licititaciji izvršenje je moglo biti sprovedeno i nad penzijom vlasnika a ne prodajom kuće na javnoj aukciji za 7.000 evra, tvrdi advokat ove porodice, ističući i manjkavost isprava koje su podeneli izvršitelji i termina u postupku.
Na osnovu Zakona o prodaji nepokretnosti, u drugom ročištu, kako ističe Grujović, iseljenje porodice Panajotov biće sprovedeno uz prisustvo policije. Venko Panajotov, vlasnik spornog objekta, godinama je radio u Niš Projektu koji je u stečaju. Ova firma duguje mu 12 plata i 10 mesečnih uplata za penziono i zdravstveno osiguranje.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.