I vremešni lepotani na Auto Moto Festu

Izvor: NiskeVesti.rs, 28.Sep.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I "vremešni lepotani" na Auto Moto Festu

Na Sajmu automobila koji će biti održan od 7 do 9. oktobra u niškoj hali "Čair" predstaviće se Oldtajmer sekcija Niš. Oni su prošlog vikenda izlagali svoje automobile u niškoj Tvrđavi, a za sve one koji su to dešavanje propustili imaće priliku da te automobile vide na niškom Auto Moto Festu.

Oldtajmer sekcija Niš je udruženje koje okuplja ljubitelje i vlasnike istorijskih vozila. Osnovano je u sklopu “Udruženja samostalnih privrednika i zanatlija Niš”, kao sekcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << /> Ciljeve udruženja, osim okupljanja ljubitelja i vlasnika istorijskih vozila su i zaštita zajedničkih interesa članova u vezi sa očuvanjem i zaštitom istorijskih vozila i negovanja istorijsko kulturnog nasleđa istorijskih vozila u Nišu i okolini.
Sekcija okuplja ljubitelje čiji je zajednički interes očuvanje istorijskih vozila, posebno primeraka čija je istorija povezana sa gradom u kome sekcija deluje, kulturno tehničkog nasleđa, pomać članovima kod nabavljanja, obnavljanja i održavanja starovremenskih vozila.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.