Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana zaštite životinja

Izvor: RadioCity.rs, 23.Okt.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert povodom Međunarodnog dana zaštite životinja

Koncert je otvoren za sve građane Niša i sve ljubitelje životinja. U parku vas očekuje ekipa sa kojom je već provereno dobra zabava.
Tu će biti poni konji Paki i Mica, kozica Miljana, afrički tvor Luka, zečevi i morsko prase, a kao iznenađenje u park dolaze i veliki konji.

“Zahvalni smo svima koji su želeli da daju svoj doprinos i da pokažu da o životinjama i prirodi stalno brinu. Ovaj humanitarni koncert ujedno je i poziv za druženje i u parku i u našem ZOO Kutku >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u Kamenici gde brinemo o oko 90 životinja”, poručuje Dušan Stojanović, predsednik udruženja ZOO PLanet.

Tokom trajanja programa najmlađe posetioce dočekivaće klovnovi i animatori koji će ih zabavljati na kreativnim radionicama.
PROGRAM MANIFESTACIJE | 11h - druženje sa životinjma, 12 h - koncert grupe "By heart", 13-15h - savetovanje sa veterinarom, 11-17 - prezentacija Zavoda za zaštitu prirode o zmijama Srbije.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoo Planet i deca zajedno štite životinje

Izvor: NiskeVesti.rs, 23.Okt.2016

Međunarodni dan zaštite životinja, niško Udruženje Zoo Planet obeležilo je u parku Svetog Save sa najmlađima. Za njih su aktivisti doveli ponije, zečeve, a na kreativnim štandovima, deca su mogla zajedno sa klovnovima da iscrtavaju lica, prave ekološke razglednice. Dobru atnmsferu pojačao...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.