Havarija otklonjena do kraja dana

Izvor: NTV.rs, 19.Apr.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija otklonjena do kraja dana

Havarija na glavnom cevovodu, zbog koje žitelji Suvog Dola nemaju vodu, biće sanirana do kraja dana, kaže za NTV direktor JKP „Naissus“ Dejan Andrejević. On ističe da je zbog zamućenja, sa sistema isključeno izvorište Studena 1 , što će uskoro, takođe zbog zamućenja vode, biti učinjeno i sa izvorištem Mokra. Građani Niša, međutim, to neće osetiti, jer je u punom pogonu fabrika „Medijana“ za proizvodnju vode.
Andrejević dodaje da su glavne gradske saobraćajnice prohodne i da ekipe intervenišu u delovima grada gde ima problema sa protokom kanalizacionih cevi.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Nišlije piju ispravnu vodu

Izvor: NTV.rs, 20.Apr.2014, 17:10

Građani Niša imaju stabilo snabdvanje zdravom pijaćom vodom. I pored ispadanja iz sistema izvorišta: Studena 1, Krupac, Divljana i Mokra zbog zamućenja, aktiviranjem fabrike vode Medijana u punom kapacitetu, obezbeđena je stabilnost u snabdevanju, pa za sada nema razloga za zabrinutost, kaže...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.