Gužva na bazenima (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 05.Jul.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na bazenima (VIDEO)

Ovaj vikend konačno je popeo temperature na letnji nivo, pa se na bazenu Čair tokom ova dva dana našlo nekoliko hiljada kupača. Rashlađivalo se i staro i mlado, a osim uživanja u vodi, pokraj otvorenih bazena moguće je rekreirati se na različite načine, a o bezbednosti posetilaca svakodnevno brine bar deset spasilaca.
Temperatura u Nišu se u najtoplijem delu dana kretala oko tridesetog podeljka. Sasvim dovoljna da veliki broj Nišlija već od ranog prepodneva dođe na otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << bazen u Čairu. Kako im boravak ne bi bio jednoličan, posetiocima se, osim kupanja, na ovom mestu nude još neke aktivnosti.
Brčkanju i igrarijama na bazenu se, logično, najviše raduju mališani, dok oni nešto stariji na Čairu pripremaju ten za letovanje I atraktivnu letnju garderobu.
Kad temperatura pređe 35. podeljak, moguće je očekivati i oko 4000 kupača. O njima u svakom trenutku brine bar 10 spasilaca. Pravila ponašanja na bazenu jasno su naznačena, ali je nemali broj onih koji ih zaobilaze, pa se uživanje u trenutku može pretvoriti u neprijatnost.
Budući da meteorolozi za narednu nedelju najavljuju tropske dane,valjalo bi podsetiti i na rizike koje visoke temperature sa sobom nose, pogotovo kada je reč o starijim osobama i hroničnim bolesnicima.
Cena dnevne ulaznice na čairskom bazenu ni ove sezone nije menjana i iznosi 200 dinara dok je duplo jeftinija za mlađe od sedam godina. Ukoliko na bazen dođete nakon 17 časova, karta će vas koštati 150 dinara. Iznajmljivanje ležaljki košta 100 dinara.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.