„Grmljavina“ iz oblačnog neba uznemirila Nišlije

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Maj.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Grmljavina“ iz oblačnog neba uznemirila Nišlije

Avion Iljušin IL-76MF, kargo avio-kompanije "Silk Way Airlines", sleteo je na aerodrom "Konstantin Veliki" iz Bakua.

Oko 10 časova Nišlije je uznemirila „grmljavina“ aviona a kako saznajemo buku je napravio najveći kargo avion koji niški aerodrom trenutno može da opluži a koji je proleteo iznad grada.

Avion Iljušin IL-76MF, kargo avio-kompanije „Silk Way Airlines“, sleteo je na aerodrom „Konstantin Veliki“ iz Bakua. Sa niškog aerodroma >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << avion je odleteo nazad za glavni grad Azerbejdžana oko 12.30.

Prema podacima sa sajta Aerodroma Niš, za sutra je planirano još jedno sletanje kargo aviona iz Izraela. Od jačine severnog vetra zavisiće da li će i taj avion sutra eventualno preleteti grad.

Avioni ovakvog tipa su već sletali na niški aerodrom noseći humanitarnu pomoć i opremu za spasavanje u poplavljenim područjima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.