Dragana Rodić: Uklonimo barijere svake vrste!

Izvor: RadioCity.rs, 01.Dec.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Rodić: Uklonimo barijere svake vrste!

U novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ na City radiju govori se o aktivnostima Udruženja Dragana Rodić "Uklonimo barijere", kojima se poslednje 3 godine priključuju brojne poznate ličnosti iz sveta umetnosti, muzike, kulture i medija.

Osim humanitarnog rada kojim pomaže pre svega osobama sa invaliditetom, u emisiji se ističe značaj međusobne saradnje i povezivanja svih građana uz muziku i kulturu sa mnogo pozitivne energije i ljubavi.

Domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i gosti „Otvorenog radija“ na City radiju, u utorak, 17. novembra od 5 popodne su osnivač istoimenog Udruženja, Dragana Rodić i frontmen grupe Vizantija Miloš Aranđelović. Emisiju slušajte na 99,9 FM ili putem audio strima.

Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o aktivnostima Udruženja Dragana Rodić, samo treba da  ukucate #otvoreniradio999.
Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.




Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Otvoreno u Otvorenom radiju o "beogradizaciji"

Izvor: RadioCity.rs, 02.Dec.2015, 13:37

U sred srede domaćini i gosti „Otvorenog radija“ na City radiju su borci za izmenu izbornog zakona - Nacionalna koalicija za decentralizaciju!. . Emisiju  slušajte,  u sredu,  2. decembra od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a. . . O brojnim aktuelnim temama koje dotiču građane...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.