Do viđenja bioskopu Kupina!

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jul.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do viđenja bioskopu "Kupina"!

Kultni bioskop "Kupina" lociran u "kulturnoj" Balkanskoj ulici, mesto dešavanja svojevrsnih manifestacija pored redovnog prikazivanja najnovijih svetski filmova, broji svoje zadnje dane.

Bioskop nije izdržao ekonomsku konkurenciju "velikih", a delić atmosfere prenosimo u saopštenju Branka Krsmanovića, jednog od osnivača "Kupine".

Od 24. do 29. jula na repertoaru je serijal filmova "Poslednja klapa u Kupini" od tri evropska filma, kojim "Kupina" spušta zavesu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << preko belog platna u Nišu.

Dragi prijatelji,

Bile su ovo nezaboravne godine u Kupini. Na sreću pamtićemo ih više po lepim nego po ružnim stvarima.

Trudili smo se, koliko smo znali i mogli, da građanima Niša na originalan način predstavimo njihovo participiranje u kulturi i kulturnim događajima.

Nekada nam je to uspevalo, nekada ne...

Nekada smo imali podršku, nekada nismo..

Svakako, Kupina će nastaviti da bivstvuje na različitim lokacijama u Nišu i drugim gradovima Srbije sa ciljem da edukuje i podstiče mlade, predstavlja i promoviše lepe stvari u kulturi i bude mesto okupljanja sjajnih kreativaca.

Hvala vam svima koji ste nas na različite načine podržavali i omogućili srećne i ispunjene dane u Balkanskoj ulici..

Nastaviće se..:)

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.