Direkcija za izgradnju otvorila vrata za građane

Izvor: NiskeVesti.rs, 29.Jul.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direkcija za izgradnju otvorila vrata za građane

Direkcija za izgradnju grada Niša otvorila je svoja vrata za građane i organizovala prijem svakog petka tokom celog radnog vremena od 7,30 do 5,30 časova.

"Građani koji žele prijem i razgovor sa predstavnicima Direkcije mogu doći lično u prostorije preduzeća u Nišu, ulica Petra Bojovića (bivša ulica 7. juli) broj 6 i prijaviti se na pisarnici, gde će im biti zakazan termin za prijem. Prijavljivanje se može izvršiti i telefonom na brojeve 018/241-266 i 241-655 radnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << danom od 08.00 do 15.30 časova. Nakon uvida u problem, direktor Direkcije i šefovi službi pratiće svaki pojedinačni slučaj i izveštavati građane o mogućnostima za njegovo rešavanje", objašnjavaju u ovom preduzeću.
Inače, Direkcija za izgradnju grada Niša već dugi niz godina praktikuje prijem i razgovore sa građanima, koji dolaze gotovo svakog dana sa problemima i predlozima. Pored posebnog dana određenog za prijem, preduzeće ostaje otvoreno, kao i do sada svakoga dana za sve građane Niša.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Direkcija u službi putnika

Izvor: NiskeVesti.rs, 29.Jul.2016

Menadžment Direkcije za javni prevoz Grada Niša na čelu sa zamenikom direktora Nenadom Stankovićem je danas obišao više linija javnog prevoza na različitim područjima grada. Tom prilikom je obavljen razgovor sa putnicima koji su ukazali na dobre i loše stvari u autobusima i javnom prevozu uopšte.. . Gradjani...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.