Decenija rada departmana za novinarstvo i komunikologiju (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 28.Dec.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decenija rada departmana za novinarstvo i komunikologiju (VIDEO)

Departman za novinarstvo i komunikologiju preležao je sve dečije bolesti i danas ima veliku ulogu u profesionalizacijij medija u Nišu i Srbiji, istaknuto je na obeležavanju deset godina rada ovog departmana.
Filozofski fakultet punu deceniju stvara nove generacije novinara. Prema rečima studenata sa ove katedre, mladi obrazovani novinari mogu promeniti medijsku sliku Srbije.
Sa fakulteta kažu da su ponosni na rad departmana, a da o njegovom kvlaitetu najbolje svedoče bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << studenti koji danas rade u velikim medijskim kućama. Cilj im je, kako su istakli na obeležavanju desetogodišnjice rada, da studenti dobiju najkvalitetnije obrazovanje, kako bi sutradan, u svojim redakcijama na pravi način predstavljali ovaj departman,
Dekan filozofskog fakuleta u Nišu, Goran Maksimović, ističe da je departman za žurnalistiku jedan od najpopularnijig na fakultetu, i da se tu svake godine prijavi duplo više kandidata nego što ima slobodnih mesta.
Posebnu pažnju na obeležavanju desetogodišnjice privukao je dokumentarni film o departmanu, na kome su radili studenti. Osim filma, studenti su pripremili i program u kome su iskazali sve svoje talente.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.