Blind Guardian u Beogradu!

Izvor: RadioCity.rs, 17.Apr.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blind Guardian u Beogradu!

Publika će imati priliku da uživa u legendarnim hitovima kao i novim numerama sa njihovog jubilarnog desetog albuma „Beyond the red mirror“.
Ovo će biti četvrti nastup benda u našem glavnom gradu, a za razliku od predhodnih, ovog puta će koncert biti održan u prostoru koji pruža znatno bolje tehničke uslove i samim tim veću mogućnost da se bend prezentuje u najboljem svetlu pred domaćom publikom.
Izražavajući beskompromisno svoj umetnički stil, često inspirisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << delima čuvenog Tolkina, vraćaju nas u svet pomalo zapostavljenih ljudskih vrlina u kojem je magija još uvek moguća.
Za ovaj događaj je u prodaju pušteno svega 1.000 karata i kapacitet prostora će biti prilagođen broju posetilaca.
Karte po ceni od 2.800 dinara se mogu kupiti putem sajta www.ddtickets.rs koji takođe vrši besplatnu isporuku na kućnu adresu na celoj teritoriji Srbije, kao i u svim Win Win radnjama širom zemlje. Više informacija na info@ddtickets.rs

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.