Bahati direktor i poslanik službeni auto koristi kao da je njegov

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Avg.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahati direktor i poslanik službeni auto koristi kao da je njegov

Direktor niškog Vodovoda i narodni poslanik Dejan Andrejević ne samo da službenim automobilom ovog javno komunalnog preduzeća dolazi kući nego ga drži parkiranog ispred stambene zgrade u ulici Vizantijski bulevar u Nišu u kojoj živi.

Reporteri su zatekli i fotografisali u kasnim večernjim satima automobil marke „sitroen C5“, registarske oznake NI-086 TH, vlasništvo JKP „Naisus“, na parkingu ispred te zgrade u naselju Duvanište.

Andrejević se >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << pre nekoliko dana našao u žiži javnosti kada je „Blic“ obelodanio da za komunalije duguje više od 438.000 dinara i da ne plaća redovno rate po ugovoru i redovnu potrošnju i to upravo za stan u pomenutoj zgradi.

Andrejević juče nije odgovorio na pitanja zbog čega službeni automobil koristi u privatne svrhe. Njegovim ponašanjem iritirane su i njegove stranačke kolege.

Zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković (SNS) podseća da direktori javnih preduzeća nemaju pravo na korišćenje službenog automobila u privatne svrhe.

- Ovo što Andrejević radi je bezobrazluk, a i bruka za grad. Kao član SNS stidim se zato što on to radi - rekao je Slavković za „Blic“.

„Poseta“ Skupštini

Polemike oko zloupotrebe korišćenja službenog automobila Vodovoda pokrenute su prvi put početkom jula kada je pomenuti „sitroen C5“ fotografisan na parkingu za poslanike ispred Skupštine Srbije u vreme zasedanja. Andrejević se pravdao da on navodno koristi privatni automobil, a da je verovatno neko iz Vodovoda svratio da donese neka dokumenta u parlament.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.