Ašćerić u Vojvodini, Radničkom 30.000 evra

Izvor: NiskeVesti.rs, 12.Feb.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ašćerić u Vojvodini, Radničkom 30.000 evra

– Obavio sam juče u Beogradu razgovore sa Zoranom Šćepanovićem, predsednikom Vojvodine. Poslednjeg dana prelaznog roka trebalo bi da bude realizovan transfer našeg napadača Nikole Ašćerića na „Karađorđe”. Dogovoreno je obeštećenje od 30.000 evra – preneo je juče, gostujući u redakciji Žurnala, Radan Ilić, predsednik Radničkog.

Niški Radnički je na dobrom putu da sanira barem deo finansijskih problema.
– Obavio sam juče u Beogradu razgovore sa Zoranom >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Šćepanovićem, predsednikom Vojvodine. Poslednjeg dana prelaznog roka trebalo bi da bude realizovan transfer našeg napadača Nikole Ašćerića na „Karađorđe”. Dogovoreno je obeštećenje od 30.000 evra – preneo je juče, gostujući u redakciji Žurnala, Radan Ilić, predsednik Radničkog.
Značajna sredstva očekuju se i od lokalnih vlasti.
– Na sednici niškog Gradskog veća, juče je obezbeđena tranša od 29 miliona dinara u narednih šest meseci. Brzo očekujemo uplatu od oko deset miliona, što garantuje znatno stabilniji period.
Opširnije na Sportski Žurnal

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.