Andrejević kanalizaciju svečano pustio u rad

Izvor: JužneVesti.com, 07.Apr.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrejević kanalizaciju svečano pustio u rad

Stanovnici naselja “Ženeva” nadomak Niške Banje dobili su novu kanalizaciju koja može da opsluži 2.000 korisnika. Pumpnu stanicu u prisustvu medija i odbornika SNS u rad pustio direktor JKP “Naisus” Dejan Andrejević.

Iako je reč o naselju koje je imalo i atmosfersku i fekalnu kanalizaciju, zbog povećanja njenog kapaciteta je izgrađena prepumpna stanica.

Čitav posao vredan preko 4 miliona dinara, plaćen je novcem iz gradske kase, tačnije parama poreskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << obveznika. Ipak, iako je sve radilo javno preduzeće "Naissus", ove informacije nije bilo na sajtu tog preduzeća, niti na njihoj Fejsbuk stranici.

Umesto toga fotografije sa svečanog otvaranja, na kojima se pored direktora Naissusa i funkcionera SNS Dejana Andrejevića nalaze i šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Dejan Jovanović i odbornica Partije socijalista Slađana Stamenković, objavljene su na Fejsbuk stranici Srpske napredne stranke.

Dejan Jovanović pojašnjava da tamo nije bio u ime SNS, već tvrdi da su i on i Stamenkovićeva prisustvovali kao odbornici Skupštine grada koji su iz Niške Banje.

Prosto, drago nam je što je rešen deo problema građana. Mi tu živimo, to su naše komšije koje su nam se godinama žalile. Možda pred izbore, ali bitno da je problem rešen - kaže Jovanović.

Ženevljani dobili novu kanalizacijuKanalizaciona pumpna stanica u naselju Ženeva puštena je u rad. Septičke jame, koje su...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.