Nina i Leka spremali večeru: Poznati kuvali za decu iz Prihvatilišta

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina i Leka spremali večeru: Poznati kuvali za decu iz Prihvatilišta

BEOGRAD - Na prethodnoj dobrotvornoj večeri sakupili smo oko 60.000 dinara i od tih para obezbedili  deci iz prihvatilišta sredstava za higijenu, a od para koje sakupimo večeras kupićemo im školski pribor - rekao je Zoran Spalević, vlasnik jednog beogradskog restorana u kojem je održano drugo po redu humanitarno veče "Poznati kuvaju za decu Prihvatilišta".

Domaćini- kuvari večeras su bili su voditeljka Nina Radulović Lečić i njen suprug glumac Branislav >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lečić.

- Mi, kao javna lica možemo mnogo da pomognemo! Mediji nemaju samo zabavni karakter već itekako humani značaj, pre svega u rešavanju problema kakvih ima Prihvatilište za decu na Voždovcu - rekla je Nina Radulović Lečić koja je je zajedno sa mužem pripremala hranu za goste koji su nakon večere kupovali čestitke, čiji su tvorci štićenici doma.

Ovakvim večerama se obezbeđuju osnovna sredstva sa spiska koji je poslalo Prihvatilište za decu.

- Humanitarne večere nama mnogo znače jer onam obezbeđuju sredstva za ličnu higijenu, higijenu prostora ili drugo, a to je nešto što je nama jako potrebno - kazao je Ivan Petrović, specijalni pedagog Prihvatilišta.Sledeća humanitarna večera biće organizovana 11. marta i hranu za svoje goste pripremaće prvi tim Crvene zvezde.

(N. G.)
Pogledaj vesti o: Nina Radulović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.