Nina Radulović: Evo kako se stvarno oseća posle razvoda od Branislava Lečića

Izvor: Story, 14.Jul.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Radulović: Evo kako se stvarno oseća posle razvoda od Branislava Lečića

Voditeljka Nina Radulović pre nekoliko meseci stavila je tačku na brak sa glumcem Branislavom Lečićem, a ubrzo nakon toga ušla je u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem. Međutim, Nina ipak vrele letnje dane provodi sa najbitnijim muškarcem u njenom životu, sinom Lavom kog je dobila u braku sa bivšim suprugom. – Mnogo mi je lepo! ... The post Nina Radulović: Evo kako se stvarno oseća posle razvoda od Branislava Lečića appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Branislav Lečić,   Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DUGO JE CUTALA Nina Radulovic otvorila dusu Evo kako se stvarno oseca posle razvoda od Branislava Lecica

Izvor: medio.rs, 15.Jul.2017, 09:07

Voditeljka Nina Radulović pre nekoliko meseci okončala je brak sa glumcem Branislavom Lečićem i započela vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem...Nina vrele letnje dane provodi na crnogorskom primorju, a trudi se da maksimalno uživa..."Mnogo mi je lepo! Uživam, otuda osmeh na mom licu", rekla...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.