Juniorkama evropska bronza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorkama evropska bronza

Reprezentacija Srbije u sastavu Sanja Vukašinović, Nina Radulović i Milica Babić, osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u streljaštvu, koje je danas počelo u holandskom Arnemu.

Do odličja u gađanju vazdušnom puškom su došle sa rezultatom boljim od dosadašnjeg državnog rekorda. Zlato je pripalo Čehinjama, a srebro Ruskinjama.

U pojedinačnoj konkurenciji, Vukašinovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bila 13., Radulovićeva 14., a Babićeva je 16.

Sutra juniori gađanju vazdušnom puškom za pojedinačna i ekipna odličja, dok u petak počinju nadmetanja seniora.

Najboljim svetskim strelcima šampionat starog kontinenta vazdušnim oružjem je uvertira za četiri Svetska kupa i prve Evropske olimpijske igre u Bakuu, na kojima će se osvajati olimpijske vize za Rio de Ženeiro.
Pogledaj vesti o: Nina Radulović

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Juniorkama bronza na EŠ sa državnim rekordom!

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Mar.2015

 . ARNHEM - Prvi dan Šampionata Evrope vazdušnim oružjem u Arnhemu u Holandiji i prva medalja za srpsko streljaštvo! Ženska juniorska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju u disciplini vazdušna puška sa 1.235,5 krugova (Vukašinović 412, Radulović 412, Babić 411,5). Ujedno, oborile...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.