Arsovićeva donela svetsku bronzu

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Sep.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsovićeva donela svetsku bronzu

BEOGRAD - Andrea Arsović, koja je u ekipi sa Katarinom Biserčić i Ivanom Maksimović osvojila bronzu vazdušnom puškom na 51. Šampionatu sveta u Granadi doputovala je u Beograd sa drugaricom iz seniorske reprezentacije Jelenom Živković, juniorima  Ninom Radulović i Stevanom Jovanovićem i trenerima reprezentacije Mirom Maksimović i Lidijom Mihajlović.


 Na aerodromu su ih buketima cveća dočekali potpredsednik Streljačkog saveza Srbije Obrad Stevanović, predsednik Streljačkog saveza Beograda Mile Đapić, predstavnici klubova Partizan, Crvena zvezda i Policajac i brojni prijatelji streljačkog sporta i članovi porodice.
- Za...
Pogledaj vesti o: Nina Radulović,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Peruničić dočekao zlatne stonoteniserke

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Sep.2014

BEOGRAD - Predrag Peruničić državni sekretar za sport, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović, članovi porodica i stonoteniski radnici i treneri dočekali su na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu članove invalidske stonoteniske reprezentacije Srbije koji su na Šampionatu...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.