UVEK ISTI: Ovaj slatki mališa je danas lepi SRPSKI glumac koga žene obožavaju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVEK ISTI: Ovaj slatki mališa je danas lepi SRPSKI glumac koga žene obožavaju! (FOTO)

Srcelomac.

Glumac Vuk Kostić popularan je godinama unazad, pogotovo kod ženskog dela publike. Sa serijom "Ubice mog oca" u kojoj tumači ulogu policijskog inspektora Aleksandra Jakovljevića, samo je "zabetonirao" status zvezde.

Pogledajte OVDE kako danas izgleda lepa Danica iz "Lajanja na zvezde". 

Njegova koleginica Nina Janković mu je otvorila Instagram profil, a Vuk je prokomentarisao (u šali) da hoće da mu uništi život. Ipak, izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Vuk nije odoleo ovoj modernoj zarazi, pa je okačio fotografiju iz svoje veoma rane mladosti.

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jul 16, 2017 at 8:23am PDT

- Uvek isti, dok me starost ne počisti - napisao je Kostić.

Podsetimo, Kostić je rekao da ne želi da bude aktivan na društvenim mrežama pre svega zato što ne želi da gubi vreme i da je bolje da ga provede sa svojim prijateljima.

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jul 15, 2017 at 9:06am PDT
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.