POVUKLA NOGU! Evo šta Nina Janković kaže o svadbi koleginice Jelisavete Orašanin! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVUKLA NOGU! Evo šta Nina Janković kaže o svadbi koleginice Jelisavete Orašanin! (VIDEO)

Nina Janković jedna je od najzaposlenijih srpskih glumica, a trenutno igra u mjuziklu "Ljubav i moda", romantičnom rimejku hit filma iz šezdesetih godina, za koji se traži karta više.

Kako nam je otkrila Nina, to vreme joj odlično pristaje, a tadašnja moda je nešto u čemu se najlepše oseća. Iako uživa dok igra u predstavama, lepa glumica pred našim kamerama priznaje da jedva čeka zasluženi odmor, na koji će otići za mesec dana.

Printskrin: Telegraf >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Imponuje joj što je nakon predstave dobila čestitke i pohvale od čuvene glumice Bebe Lončar, za koju kaže da je čarobna.

- Lepo je znati da postoji mogućnost da i ti izgledaš lepo u tim godinama. Ona je stvarno kao iz neke bajke - poručila je Nina.

Printskrin: Telegraf

U predstavi "Ljubav i moda" Nina igra Sonju Ilić, lepoticu željnu ljubavi za kojom je uzdisao ceo Beograd.

- Ja sam napravila, eto, neku svoju Sonju Ilić i uživam kao i cela ekipa dok igramo. Mislim da nam je predstava divna. Svi su je fenomenalno prihvatili i izlaze iz pozorišta sa osmehom na licu - izjavila je glumica.

Printskrin: Telegraf

Kada smo joj pomenuli da je povukla nogu koleginicama sa klase, budući da je prva stala na ludi kamen, pa za njom Tamara Dragičević, a uskoro i Jelisaveta Orašanin, Nina se nasmejala i rekla:

- Drago mi je, zaista. Brak nije bauk nikakav. Kada je čovek srećan i zaljubljen, naravno da sledeći korak jeste ludi kamen.

Poslušajte ceo intervju sa Ninom:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.