Nije mogla da kontroliše emocije: Rasplakala se Nina Janković! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mogla da kontroliše emocije: Rasplakala se Nina Janković! (foto)

Nina Janković, koja tumači jednu od glavnih uloga u seriji “Ubice mog oca”, rasplakala se danas u studiju Prve TV.

Poznata glumica gostovala je u “150 minuta” a ekipa ove emisije pripremila joj je iznenađenje. Koliko je iznenađenje bilo originalno i uspešno, najbolje su pokazale Ninine suze.

Voditeljka Maja Nikolić najavila je Nini prilog iz Škole primenjenih umetnosti u Šapcu u koju je glumica išla kao tinejdžerka.

Nina >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je završila smer – stilski krojač, a njeni profesori veoma su ponosni na uspeh njihove učenice i rado su pričali o njenim dogodovštinama iz srednje škole.

Glumicu je ovaj prilog rasplakao i rastužio, a na ivici suza je bila i Maja, koja je rekla Nini da nikome sa televizije nije bila da namera da je rasplače.

Ja obožavam ovu školu. Prelepe četiri godine sam provela tamo. Baš sam se rastužila”, rekla je Nina u suzama.
Pogledaj vesti o: Nina Janković,   Maja Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.