X Faktor iza kulisa: Nikolina razmenjivala neznosti sa suprugom, Jovana pokazala preplanuo ten

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Faktor iza kulisa: Nikolina razmenjivala neznosti sa suprugom, Jovana pokazala preplanuo ten

Iza kulisa X Faktora uzbudljivo je skoro koliko i na sceni. Željku Joksimoviću podršku pruža njegova supruga Jovana Joksimović, njegovoj koleginici iz žirija Aleksandri Kovač u pauzama društvo pravi mlađa sestra Anja, a Nikolinu Pišek pratio je muž Vidoje Ristović.

Nova voditeljka koja se pridružila timu "X Faktora" na snimanje je došla u pratnji svog šminkera iako je očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da joj ne treba mnogo doterivanja jer posle porođaja izgleda bolje nego ikad.

Nikolina je za vrlo kratko vreme uspela da vrati kilažu i u "Herve Leger" haljini zablista u prvoj lajv emisiji "X Faktora". Njen suprug Vidoje Ristović je očigledno svestan kakvu ženu ima pored sebe, pa je ne ostavlja dugo samu.

Kako saznajemo, Nikolinu je Vidoje posetio za vreme emisije i ostao u bekstejdžu do samog kraja kako bi se džentlmentski našao supruzi pri ruci za sve što joj zatreba: voda, lepeza, zagrljaj ili poljubac…

Kao stalna podrška svom suprugu Željku, i Jovana Joksimović je posetila studio za vreme prve live emisije i u izazovnoj plavoj haljini pokazala savršenu figuru.

Čini se da je njihova ljubav sve jača, posebno otkako su se vratili iz Dubaija gde su proslavili Jovanin rođendan i gde je ovaj popularni pevač prvi put održao koncert kojim je prezadovoljan. Preplanuli i nasmejani, blistali su zajedno, a Željku bez Jovanine podrške ne bi bilo lako da donosi teške odluke kao sudija ovog popularnog tv formata.

Aleksandru Kovač na svim snimanjima prati mlađa sestra Anja Kovač koja je veliki fan ovog takmičenja, pa je prethodne sezone bila pratnja Kristini. U poslednje vreme, Aleksandra i Anja su nerazdvojne, pa jedini ženski član žirija ''X Faktora'' može da se osloni na sestru šta god joj zatreba.

Tako je bilo i u prvoj emisiji uživo. Anja je bila spremna i da uteši sestru ako ispadne neko od njenih kandidata za koje se brzo vezala, ali za tim nije bilo potrebe s obzirom da su sva tri momka prošla dalje, a od nedelje im se, odlukom žirija i produkcije, pridružuju još dvojica njenih kandidata: Bobi Mojsovski i Milan Bukilić, pa će Aleksandra biti mentor sa najviše kandidata.
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.