Samo tri meseca nakon porođaja Nikolina Pišek vratila devojačku liniju

Izvor: Svet, 04.Mar.2015, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo tri meseca nakon porođaja Nikolina Pišek vratila devojačku liniju

Atraktivna televizijska voditeljka Nikolina Pišek Ristović iskoristila je jučerašnji sunčan dan kako bi sa ćerkom Unom Sofijom i bliskom prijateljicom prošetala Zagrebom.
Na fotki, Nikolina je kolica okrenula tako da se malena Una Sofija ne vidi. Ipak, ono što nije moglo da nam promakne je Nikolinin izgled i vitka figura.
Samo tri meseca posle porođaja voditeljka je uspela da povrati devojačku liniju, na kojoj bi joj pozavidele i mnoge mlađe devojke.
Izvor: Puls
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek,   Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samo tri meseca nakon porođaja Nikolina Pišek vratila devojačku liniju

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015

Atraktivna televizijska voditeljka Nikolina Pišek Ristović iskoristila je jučerašnji sunčan dan kako bi sa ćerkom Unom Sofijom i bliskom prijateljicom prošetala Zagrebom...Na fotki, Nikolina je kolica okrenula tako da se malena Una Sofija ne vidi. Ipak, ono što nije moglo da nam promakne je Nikolinin...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.