Nikolina Pišek se oglasila povodom nemilog događaja: Život nema cenu!

Izvor: Story, 30.Jun.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek se oglasila povodom nemilog događaja: Život nema cenu!

Voditeljka se oglasila nakon što su mediji preneli da traži odštetu od vlasnika dva nemačka ovčara, koji su napali njene ljubimce. Jedan od dva Nikolinina psa rase kavalir king čarls španijel od zadobijenih povreda je uginuo.

Nikolina Pišek, foto: Facebook

Poznata kao velika ljubiteljka životinja, Nikolini Pišek teško je pao gubitak psa Tajsona krajem novembra 2013. Ona je od vlasnika nemačkih ovčara sudskim putem zatražila odštetu u iznosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od 38.000 kuna, odnosno oko 5.000 evra.

- Da, tražila sam odštetu od mizernih 48.000 kuna za ubijenog člana moje porodice jer je bilo nerealno tražiti više. Kažem mizernih, jer bilo kakva naknada za ubistvo je mizerna. Da sam mogla tražiti robiju, bičevanje, preseljenje na Goli otok, zatvaranje obrta koji se bavi zarađivanjem na uzgoju i prodaji nesrećnih živih bića koja svoj frustrirajući život provode u garaži ili u prikoliciučinila bih sve to. Ovako ću svoje krvnike materijalno oštetiti što je moguće više... Više od ovih mizernih 48 hiljada kuna, jer se oni nadaju da ću odustati. A odustati neću - napisala je Nikolina na Fejsbuku i dodala:

- Imam svo vreme ovog sveta da ga posvetim tome da njihov život učinim što nekvalitetnijim. I da učinim da moj Tajson nije umro u mukama uzalud. Jer tim nevažnim i krvavim novcem ću učiniti život nekome ko to zaslužuje lepšim, i nekome podariti drugu šansu. Eto, zato tih nekoliko nebitnih hiljada kuna. Poenta je da život nema cenu. 

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Nikolina Pišek

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.