Izvor: Story, 19.Dec.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek otkrila koje će ime dati ćerki

Nikolina Pišek, sada Ristović, za ćerku je imala u planu skoro 12 imena, od kojih se izbor sveo na tri, ali sada je donela konačnu odluku

Voditeljka Nikolina Pišek pre 16 dana na svet je donela devojčicu, posle dugog razmišljanja i dvoumljenja oko imena, donela je odluku - zvaće se Una Sofia.

Značenje imena potiče od latinskog Una- jedna, jedina i grčkog Sophia što >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << znači znanje, mudrost, veština.

Voditeljka kaže kako je dugo gledala i razmišljala koje joj ime najbolje pristaje, a u obzir su dolazila samo kraća i jednostavnija imena.

-Gledala sam na koje ime reaguje, na koje se namršti, na koje se nasmeje, a na koje kimne glavom- rekla je Nikolina.

Nikolina je razmišljala da li da se porodi u Beogradu ili u Zagrebu, ali se ipak odlučila za Zagreb gde je rodila i prvu ćerku, 17-godišnju Hanu. Suprug Vidoje je sve vreme bio uz nju i bebu je prvi primio u ruke.

Prvu godišnjicu braka par je proslavio u Dubrovniku gde su okupili desetak prijatelja iz Zagreba i Beograda.

- Zahvalna sam Vidoju na strpljenju koje je pokazao na početku jer je to meni sve izgledalo predobro da bi bilo istinito. On je pravi autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da zaista više ne postoji - rekla je nedavno voditeljka.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nikolina Pišek otkrila koje će ime dati ćerki

Izvor: Story, 19.Dec.2014

Nikolina Pišek, sada Ristović, za ćerku je imala u planu skoro 12 imena, od kojih se izbor sveo na tri, ali sada je donela konačnu odluku..Nikolina Pišek, foto: story press..Voditeljka Nikolina Pišek pre 16 dana na svet je donela devojčicu, posle dugog razmišljanja i dvoumljenja oko imena, donela...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.