Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek objavila dirljivu poruku za ćerkicu

Voditeljka Nikolina Pišek slobodne dane koristi da bi putovala zajedno sa ćerkom Unom Sofijom, koju je dobila sa Vidojem Ristovićem.

Nikolina je ostavila emotivnu poruku ispod fotografije koju je objavila na Instagramu i tako raznežila sve svoje pratioce.

- Ti si moje sunce, moj mesec, moja zvezda vodilja. Odgovor na sve moje snove - napisala je između ostalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikolina Pišek.

Inače, nakon što je prisustvovala gala humanitarnoj večeri Leonarda Dikaprija u Sen Tropeu, voditeljka je sa porodicom otišla na zasluženi odmor u Dubrovnik, gde uživa u luksuznoj vili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolina Pišek uputila emotivnu poruku svojoj ćerkici i rasplakala sve koji su je pročitali! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016

Nikolina Pišek objavila je na Instagramu dirljivu fotografiju sa ćerkicom Unom Sofijom, kojoj je voditeljka uputila emotivnu poruku i njome raznežila sve svoje fanove, ali i one koji to nisu...Iako je lepa Nikolina u poslednje vreme uglavnom u objavama isticala svoje zgodno telo i seksi atribute,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.